Integritetspolicy

INTEGRITETSPOLICY

För din säkerhet

Theng Creation värnar om din personliga integritet. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att använda våra tjänster och anförtro oss dina personuppgifter.

Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter. Vid behov uppdateras vår integritetspolicy och ändringar kan ske. Du hittar alltid den senaste versionen på denna sida.


Senast uppdaterad: 3 februari 2020

 

VEM ÄR ANSVARIG FÖR DINA PERSONUPPGIFTER?

I samband med din beställning godkänner du att Theng Creation lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss.

Personuppgiftsansvarig är Theng Creation och all personuppgiftsbehandling sker i enlighet med dataskyddsförordningen.

 

VAD ÄR EN PERSONUPPGIFT?

Personuppgifter är all slags information som kan hänföras till en fysisk person som är i livet. Exempel på personuppgift är namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Det kan även vara kundnummer, krypterade uppgifter eller olika slags elektroniska identiteter, som till exempel IP-adress.

 

VILKA PERSONUPPGIFTER SAMLAS IN?

När du väljer att bli kund hos Theng Creation samlar vi in personuppgifter, såsom för- och efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Vi samlar även in betalningssätt, leveranssätt och eventuellt utlämningsställe.

 

HUR ANVÄNDER VI DINA PERSONUPPGIFTER?

Informationen du lämnar om dig själv används av Theng Creation för att kunna slutföra köpeavtalet samt av våra samarbetspartners för att betalning och leverans skall kunna ske. Inga obehöriga uppgifter lämnas ut till en samarbetspartner, till exempel fraktbolaget får inte tillgång till dina betalningsuppgifter.

 

MED VEM DELAR VI PERSONUPPGIFTERNA?

För att kunna hantera betalningar vid ett köp måste Theng Creation dela nödvändiga personuppgifter med iZettle (kortbetalning), Swish eller PayPal, beroende på valt betalsätt. Efter köpet måste vi dela nödvändig information med Postnord för att kunna leverera ditt paket. Våra samarbetspartners är ansvariga för de personuppgifter de erhåller av oss och du finner deras villkor på respektives hemsida.

Theng Creation garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till obehörig part.

 

HUR LÄNGE SPARAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

Vi kommer inte att lagra dina uppgifter under längre tid än vad som är nödvändigt för att uppfylla våra skyldigheter gentemot dig eller så länge vi är skyldiga enligt lag att bevara dina uppgifter.

 

DU BESTÄMMER ÖVER DINA PERSONUPPGIFTER

Du har rätt att ta del av de personuppgifter som finns lagrade om dig hos Theng Creation. Om du har frågor eller vill radera dem, kontakta oss på butik@thengcreation.se.